küldetésünk a biztonság!

 

Idehaza, a folyamatosan romló gazdasági körülmények és szűkülő állami támogatás eredményeként elkerülhetetlenné vált az öngondoskodás felismerése. Küldetésemnek tartom, hogy a lehető legtöbb családot felkészítsem az életük későbbi, kevésbé észlelt nehézségeire. Szeretném, ha ügyfeleim olyan pénzügyi modellt alakítanának ki a háztartásukban, amely tudatos és lépcsőzetes tőkefelhalmozást jelent életük során. Szerepemet, a házasságkötéshez hasonlítanám: célom, hogy valamennyi szerződött családomat végig kísérjem a Horizont 3900 skála mentén.

 

OKTATÁS

OKTATÁS - Gyermekeink tanításával, a gyermekeink gyermekeit is tanítjuk

Szülőként egyre inkább szembesülünk azzal, hogy az állami szerepvállalás visszaszorulásával, gyermekeink színvonalas oktatása csupán komoly megtakarítással finanszírozható. Az oktatási, életviteli és életkezdési támogatások ezért soha nem látott mértékben emésztik fel anyagi tartalékainkat.

 

EGÉSZSÉG

EGÉSZSÉG - Vigyázok magamra, hogy vigyázhassak a családomra

Egészségünk megbecsüléséhez általában, mindig valamilyen szörnyű körülmény vezet. Addig, amíg nem tapasztalunk saját magunkon bármilyen rémisztő tünetet, valljuk be, nem nagyon foglalkozunk vele. A végén, pedig már lehet, hogy késő a felismerés. Alapvetően fontos: egészségünk legyen, azon kívül ugyanis bármi megvásárolható. Célom, hogy az egészségtervezés területén már a jelenben felhívjam a figyelmet a prevenció, a táplálkozás, a sportolás, a regeneráció kulcsfontosságára.

 

ÉLET

ÉLET - Előrelátó védelem

Igaz, sokat hangoztatott szlogen, de gondoljuk csak végig: családfenntartóként, házastársként, bármelyikünk esetleges halálával vajon fenntartható a család teljes körű védelme? Egy véletlen baleset vagy későn felismert halálos betegség és nincs több hónap arra, hogy előre gondoskodjunk szeretteink jövőjéről. Az érzelmi veszteség pótolhatatlan, ugyanakkor a pénzügyi kockázatok felmérésével hozzájárulhatok a megfelelő családi háttér biztosításához.

 

NYUGDÍJ

NYUGDÍJ – Vágyaink túlzott finanszírozása a későbbi szükségletek kárára

Napjaink agyonhajszolt fogyasztói társadalma és az öngondoskodás pénzügyi kultúrájának hiánya a lehető legrosszabb irányba sodorják a családokat. Minden egyes luxus vágy kielégítése későbbi szükségletektől von el megfelelő anyagi fedezetet. A háztartások nagy részében a bejelentett jövedelmek ilyen-olyan egyéb plusz bevétellel egészülnek ki – bérbeadás haszna, osztalék, jutalom, stb. Vagyis olyan bevételek finanszírozzák a jelen luxusát, amelyekre nem számíthatunk a majdani nyugdíj alapjaként. Kellő öngondoskodással azonban nem éljük fel már a jelenben a jövőnket.

 

 


 

H-1087 BUDAPEST
OSZTÁLY U. 2-4 1/1

 

+3630 437 0338
© Copyright 2016 Horizont 3900 KFT All rights reserved

 

Bődy István

 

+3630 645 7054